Over ons

Over Autoschadebedrijf Kuiper

Sinds 1 mei 2014 zijn wij, Klaas Holtrop en (zoon) Bart Holtrop, eigenaar van Autoschadebedrijf Kuiper. Klaas is al meer dan 20 jaar actief in de autoschadebranche. Als schade-expert is hij bij verschillende bedrijven werkzaam geweest. Bart heeft dezelfde passie voor het vak en werkte hiervoor geruime tijd bij een autoschadebedrijf in de werkplaats en op kantoor.

Op 1 mei 2014 hebben wij met veel enthousiasme Autoschadebedrijf Kuiper overgenomen. De welbekende bedrijfsnaam is ongewijzigd gebleven, net zoals de kwaliteit en service die de klanten gewend zijn. Samen met onze vakbekwame medewerkers doen wij er alles aan om uw auto er weer tiptop uit te laten zien! Wilt u een keer kennis maken? Dan bent u van harte welkom in het bedrijfspand aan de Eigen Haard 1 in Balk.

kuiper pand

Een stukje geschiedenis

Autoschadebedrijf Kuiper

Autoschadebedrijf Kuiper is al jaren, of beter gezegd eeuwen, te vinden in Balk. Het bedrijf is ontstaan in 1763. In 1811 bij de invoering van de achternaam, nam Jan Willems de naam Kuiper aan. Vanaf dat moment is de naam Kuiper verbonden aan het bedrijf en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het geval.

Jan Willems Kuiper was wagenmaker, na zijn overlijden heeft zijn zoon het bedrijf voortgezet. Zo is het bedrijf generatie op generatie doorgegeven. Het bedrijf was lange tijd gevestigd aan Wilhelminastraat 33 en maakte carrosseriën op vrachtwagens.

Na verloop van tijd werd het herstellen van autoschade de hoofdmoot en dit is nu nog steeds de belangrijkste discipline van het bedrijf. Inmiddels is Autoschadebedrijf Kuiper alweer ruime tijd gevestigd aan Eigen Haard 1. Na al die jaren is de naam Kuiper een begrip in Balk en omgeving geworden.

Staat uw maatschappij er niet tussen? Geen probleem, u bent altijd welkom! Wij zijn erkend reparateur en herstellen voor alle verzekeraars.