Wat te doen bij autoschade?

Ons bellen! Ook al staan wij niet op uw groene kaart. Doordat Autoschadebedrijf Kuiper aangesloten is bij alle verzekeringsmaatschappijen kunt u altijd bij ons terecht. Maak gebruik van ons schadeformulier om de schade alvast aan ons door te geven.

Wanneer de schade beperkt is en u nog kunt rijden, kunt u direct naar ons toe komen. Wij nemen de schade voor u op en plannen de werkzaamheden in.

Mocht de schade zo groot zijn dat u niet meer met de auto kunt rijden, dan wordt er een berger ingeschakeld die uw auto bij ons komt brengen.

Europees schadeformulier

Een andere belangrijke stap is het invullen van het Europees schadeformulier. Heeft u niet meer één in uw bezit, dan kunt u deze hier downloaden.

Het is van belang dat het formulier door alle betrokken partijen ondertekend wordt. Heeft u problemen met het invullen van het schadeformulier, dan kunnen wij u hier uiteraard bij helpen.

Met het ingevulde schadeformulier in de hand, regelen wij vervolgens de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

WA verzekerd?

Bent u WA verzekerd en kan uw schade verhaald worden op een tegenpartij? Wij helpen u graag bij dit proces en kunnen u veel ergernis en verloren tijd besparen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij en regelen de verdere afhandeling voor u.

Is uw schade niet verhaalbaar en komt alles voor eigen rekening? Ook dan kunt u op ons rekenen. Er wordt altijd gekeken wat voor u de beste oplossing is, zodat u nooit teveel betaald. Zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en veiligheid.

Schade door onbekende dader?

Het waarborgfonds kan uitkomst bieden.

Bent u aangereden door een onbekende dader en wilt u uw schade verhalen op het waarborgfonds? Wij staan voor u klaar om de afhandeling goed te laten verlopen.

Op www.wbf.nl kunt u meer informatie vinden over het indienen van een schade.

Natuurlijk helpen wij u graag! kom gerust langs of neem telefonisch contact met ons op.

Kleine schade?

Heeft u een kleine schade aan uw auto? Door gebruik te maken van moderne reparatietechnieken kunnen wij dit vakkundig, snel, duurzaam en tegen een scherp tarief voor u herstellen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Ruitreparatie
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spot Repair (kleine reparatie, formaat van een a4)
  • Reparatie van steenslag en krassen
  • Reparatie van bekledingdelen